top of page
Hovgårdens Ytskydd – din pålitliga partner för professionell fordonslackering

Idag

ISO Certifikat Hovgardens Ytskydd 2.jpg

"...fortsätter vi arvet med stolthet och engagemang genom andra generationens ledning i familjen Kreivi. "

image.png

Med en hög och gedigen profession inom lackering har vi stått för kvalitet sedan 1988, då Onni Kreivi grundade Hovgårdens Ytskydd AB.

Idag fortsätter vi arvet med stolthet och engagemang genom andra generationens ledning i familjen Kreivi. 

 

Riitta Kreivi, med nästan två decenniers erfarenhet inom branschen, leder produktionen med expertis och precision. Under hennes ledning garanterar vi att varje lackeringsprojekt utförs med högsta kvalitet och omsorg om detaljerna.

Ansvarig för företagsutvecklingen är Anette Andreasson, en nyckelperson med en imponerande bakgrund inom branschen. Med erfarenhet från uppdrag som att vara med och utveckla Göteborgs Lackcenter AB, förstår Anette vikten av att vara på framkant när det gäller branschens utveckling och innovation.

Vi på Hovgårdens Ytskydd är dedikerade till att överträffa dina förväntningar när det gäller fordonslackering. Genom att kombinera erfarenhet, kompetens och en passion för kvalitet strävar vi efter att leverera enastående resultat som står testet av tid.

 

Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan förvandla och skydda ditt fordon med våra skräddarsydda lackeringstjänster.

Vi strävar efter att vara så miljömedvetna som möjligt och är under ständig uppdatering för vad vår bransch kräver.

Certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001 sedan 15 december 2009.

Följ oss på instagram
Hör av dig idag

För att boka din lastbilslackering med Hovgårdens Ytskydd, kontakta oss idag. Vi är dedikerade till att leverera överlägsen service och resultat som håller över tid. Pålitlig lastbilslackering för att hålla din verksamhet i framkant!

bottom of page