top of page
Måla en bil grön

Våra tjänster
Hovgårdens Ytskydd AB

14_edited.jpg

Industrilackering

Vi utför industrilackering på olika material som stål, rostfritt, aluminium och plast. Bestående av bland annat maskiner, fläktar, stålprofiler och garageportar, containrar, terminaler och diverse andra objekt. Vi klarar längder upptill 24 meter i våra stora lackboxar.

Kontakta oss
11_edited.jpg

Spot repair

När det är möjligt kan vi på ett kostnadseffektivt sätt måla och åtgärda enbart en mycket liten yta. och åtgärdar mindre skador och lackdefekter, vilket sparar både tid och kostnader för våra kunder.

Kontakta oss
10_edited.jpg

Plastreparationer

Vi utför plastreparationer på bland annat stötfångare, spoilers, strålkastare med mera.  Vårt kunniga team utför plastreparationer på olika komponenter som stötfångare, spoilers och strålkastare. Vi återställer plastdetaljer till sitt ursprungliga skick för en hållbar och estetiskt tilltalande finish.

Kontakta oss
Hovgårdens Ytskydd Lackering Av Tunga Fordon.jpg

Lätta och tyngre fordon

Vi lackerar tyngre fordon  såsom lastbilar entreprenadmaskiner, bussar, lastvagnar, lätta lastbilar, husbilar, truckar, trailers, husvagnar, dragbilar, båtar med mera.

Hovgårdens Ytskydd

Lastbil
lackering

För enastående fordonslackeringstjänster med fokus på kvalitet och precision, välj Hovgårdens Ytskydd. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för ditt fordon.

Kontakta oss
_edited.jpg

Fälglackering, fälgreparation

Ge dina fälgar en fräsch och skyddande yta med våra fälglackeringstjänster. Vi erbjuder även professionella reparationer för att fixa eventuella skador och ge dina fälgar nytt liv. Vi lackerar i originalkulör eller valfri kulör.  Vi kan även reparera mindre skador på fälgar.

Kontakta oss

En lackeringsverkstad med inriktning mot lätta och tyngre fordon

Vårt dedikerade team har omfattande erfarenhet och expertis inom fordonlackering.

 

Hovgårdens Ytskydd AB är en lackeringsverkstad med inriktning mot lätta och tyngre fordon såsom entreprenadmaskiner, grävmaskiner, bussar, lastbilar med mera.


Andra förekommande ytbehandlingsarbeten är lackering av pumpar, plåtar, fälgar, antenner med mera. Till största del bedrivs verksamheten mot företag men vi tar emot även privatkunder.

Med oss får du inte bara en lackeringsverkstad; du får en partner som delar din passion för fordonsvård och utmärkelse.

Insta logga HY.png
bottom of page